2017. augusztus 6., vasárnap

Kilenc


éves lett a fiunk pár hete, és az idén is MamiVONAT tortát kért a barátoknak rendezett bulira:


  Ez már legalább a harmadik vonatos tortája. Legközelebb az étcsokit tejcsokira cserélem a krémben, mert azt a legtöbb gyerek jobban szereti. (A háttérben egy marcipános-csokis süti bújik meg, szintén az ünnepelt egyik nagy kedvence.)


  A meglepetés egy meghívott bűvész volt, aki egyebek közt pénzt és piros golyókat szedett elő a gyerekek orrából füléből, hajából. A két hétéves kislányt teljesen elvarázsolta a produkció, önfeledten tapsoltak, a nagy kilencéves lovak (fiúk) viszont már mindenre a racionális magyarázatot keresték. De az utóbbiak is bevallották, hogy tetszett nekik.

  Aztán rengeteg rohangálás és bújócska következett a kertben és a közeli hegyen. Kicsit később eleredt az eső, meg is áztak egy páran, azoknak adtunk kölcsönpólót, és folytatták, ahol abbahagyták. Olyan jó, hogy már "nagyok", de ugyanakkor mégis "kicsik", akik teljesen beleélik magukat a játékba!

  Rita


6 megjegyzés:

  1. Was für eine spannende Geburtstagsfeier für deinen Sohn. Der Zauberer war sicher ein Höhepunkt für alle.

    VálaszTörlés
  2. Eine tolle Geburtstagsfeier! Und ich finde Autos als Kuchen viel besser als die Tierchenkuchen :)

    VálaszTörlés
  3. Szenzációs lett a vonat torta. Le a kalappal! Nagy odafigyeléssel szervezted. Jó ötlet a bűvész. Ámulatos még nekem is amit csinál. Igen. Nagyok és még kicsik. Még Te diktálsz. Már nem sokáig. De ez így van jól. Nagyon tetszik!

    VálaszTörlés
  4. Isten éltesse a nagylegényt!
    Ismét szuper jól sikerült a torta! :)

    VálaszTörlés
  5. Új felfedezésem: Zenész vagy, biztos tudod értékelni 1951-ből:https://www.youtube.com/watch?v=zUpTJg2EBpw&list=PL2x7wSKDlGmVpnj65dB51KET-YyTuFOvq&index=65
    Jó hang, rendkívüli ritmusérzék. Szuper! Most rajongok!

    VálaszTörlés
  6. Ezt meg kell nézned:
    https://www.youtube.com/watch?v=rXGEREqFmJ4

    VálaszTörlés